پایان تصویربرداری «لبخند رخساره»

تصویربرداری سریال تلویزیونی «لبخند رخساره» به کارگردانی بهرنگ توفیقی و تهیه کنندگی زینب تقوایی و نویسندگی سعید نعمت الله در بندر انزلی تمام شد.
کد خبر: ۹۹۴۲۱۵

به گزارش روابط عمومی پروژه، سازندگان مجموعه تلویزیونی لبخند رخساره، با پایان کار تصویربرداری در بندر انزلی به تهران برگشتند. تصویربرداری سریال پیش از این در لوکیشن‌هایی متنوع در مشهد، نیشابور، قدمگاه، هشتگرد ، تهران و ... انجام شده بود. تدوین همزمان مجموعه نیز توسط امیر شیبان خاقانی ادامه دارد.

این سریال در 30 قسمت تولید می شود و از شبکه یک پخش خواهد شد. با پایان کار تصویربرداری و انجام آخرین مراحل فنی، تلویزیون درباره پخش سریال از آخر امسال یا سال آینده تصمیم می گیرد. حامد همایون، ترانه تیتراژ سریال را می خواند و آرمان موسی پور، ساخت موسیقی را به عهده دارد.

کامبیز دیرباز(در نقش خلیل)، بهناز جعفری(آتنه)،بهزاد فراهانی(پدر آتنه)،مریم بوبانی، مجید نوروزی، علیرضا آرا(برادران آتنه)، مجید واشقانی(سهراب برادر خلیل)، حمیدرضا هدایتی (پدر رخساره)و با معرفی درسا بختیاری(ستاره)و با حضور پریوش نظریه(رخساره)، آتیلا پسیانی و مهدی سلطانی (اسماعیل) گروه بازیگران اصلی این سریال را تشکیل می‌دهند.

لبخند رخساره، ملودرامی اجتماعی است و در خلاصه قصه آن آمده: هیچ‌گاه دوری،دوستی نمی‌آورد و خانواده قصه لبخند رخساره، قبل از آن‌که دیر شود به همدلی می‌رسند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها