افزایش 50درصدی صدور اظهارنامه های صادراتی در خراسان جنوبی

مدیر کل گمرکات خراسان جنوبی از افزایش 50 درصدی تعداد اظهارنامه های صادراتی نسبت به 9 ماهه سال گذشته خبر داد.
کد خبر: ۹۹۳۵۹۲

به گزارش مهر، محمد علی خاشی در جمع خبرنگاران با اشاره به صادرات 9 ماهه سال جاری، اظهار کرد: طی این مدت سه هزار و 972 فقره اظهار نامه صادراتی صادر شده است.

خاشی با بیان اینکه این اظهار نامه ها به ارزش 139 میلیون و 875 هزار و 819 دلار بوده است، افزود: همچنین این اظهار نامه ها به وزن 722 میلیون و 33 هزار و 452 کیلوگرم بوده است.

مدیر کل گمرکات خراسان جنوبی گفت: تعداد اظهارنامه های صادراتی نسبت به 9 ماهه سال گذشته 50 درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به تعداد کامیون های ترانزیتی 9 ماهه سال جاری، بیان کرد: طی این مدت 877 دستگاه کامیون به وزن 21 میلیون و 286 هزار و 653 کیلوگرم از مرز خراسان جنوبی ترانزیت شده است.

بنا به گفته خاشی این کامیون ها شامل کود شیمیایی، مرغ منجمد، گاز مایع، مخزن و تخم مرغ از کشور های ترکمنستان، ترکیه، عراق، اردن، جمهوری آذربایجان، امارات از طریق گمرک ماهیرود به کشور افغانستان بوده است.

وی ادامه داد: این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر تعداد کامیون 247 درصد و از نظر وزن 238 درصد افزایش داشته است.

خاشی ادامه داد: همچنین از ابتدای سال جاری به 13 هزار و 720 نفر مسافر ورودی و 12 هزار و 146 نفر مسافر خروجی از فرودگاه بین المللی بیرجند و گمرک ماهیرود، خدمات گمرکی ارائه شده است.

مدیر کل گمرکات خراسان جنوبی اظهار کرد: نسبت به 9 ماهه سال گذشته، مسافران ورودی پنج درصد کاهش و مسافران خروجی نیز دو درصد افزایش داشته است.وی بیان کرد: تعداد هشت هزار و 617 نفر مسافر ورودی و هفت هزار و 221 نفر مسافر خروجی از گمرک ماهیرود بوده اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل تعداد مسافران ورودی 120 درصد و مسافران خروجی 145 درصد افزایش داشته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها