کی‌روش به تیم فوتبال بانوان مشاوره می‌دهد

برنامه‌های تیم ملی فوتبال بانوان برای حضور در مسابقات پیش‌رو بررسی شد.
کد خبر: ۹۹۳۱۱۹
کی‌روش به تیم فوتبال بانوان مشاوره می‌دهد

به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، محمدرضا ساکت گفت: پس از پایان تمرین تیم ملی نشستی را با کادر فنی تیم ملی فوتبال بزرگسالان برگزار کرده و درباره برنامه‌های این تیم به بحث و بررسی پرداختیم.

وی افزود: با توجه به شروع اردوی تیم ملی فوتبال بزرگسال که بعد از مدت‌ها وقفه، اولین دوره آن از اول بهمن ماه آغاز شده، جلسه‌ای را تشکیل داده و توصیه‌های لازم بین کمیته تیم‌های ملی و بانوان و همچنین استفاده بهینه از مشاور فوتبال بانوان مطرح شد. کادر فنی باید با مشاوران فوتبال بانوان ارتباط تنگاتنگی داشته باشد. همچنین به کارگیری از توصیه‌های کی‌روش سرمربی تیم ملی فوتبال و ارتباط با مربیان استان‌ها را در دستور کاری خود قرار دهد تا بتوان در دیدارهای پیش‌رو موفق بود.

ساکت عنوان کرد: اقدامات لازم در ارتباط با اقتدار و قدرتمندی تیم‌های ملی فوتبال بانوان صورت گرفته است. در واقع تیم‌های ملی فوتبال بانوان از مرحله تثبیت شدن گذشته و وارد مرحله اقتدار شده‌اند. باید برنامه ریزی برای تیم ملی فوتبال بانوان به صورتی باشد تا با حداکثر توانایی در مسابقات داخلی و خارجی شرکت کند. ضمن اینکه توجه به همه استعدادهای استان‌ها از دیگر نکاتی بود که به کادر فنی تیم ملی فوتبال بزرگسالان بانوان توصیه شد.

رئیس سازمان تیم های ملی درباره همگروهی ایران با تیم‌های ویتنام، میانمار، سنگاپور و سوریه در مرحله مقدماتی رقابت‌های جام ملت‌های فوتبال بانوان آسیا گفت: تیم ایران در یکی از گروه‌هایی که رقابتی نزدیک بین‌شان است، قرار گرفته، بر همین اساس باید قدرتمند ظاهر شویم و با کیفیت لازم تیم را به مسابقات اعزام کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها