فروغ موری، ماشین گلزنی لیگ برتر فوتبال بانوان (عکس)

فروغ موری هم اکنون برترین بازیکن و برترین گلزن لیگ برتر فوتبال بانوان است.
کد خبر: ۹۸۷۲۸۳
فروغ موری، ماشین گلزنی لیگ برتر فوتبال بانوان (عکس)

به گزارش جام جم آنلاین ، در یکی از بازی های هفته اخیر لیگ برتر فوتبال بانوان تیم آینده سازان نجف آباد اصفهان در دربی نصف جهان موفق شد ذوب آهن را چهار بر دو شکست بدهد. فروغ موری برترین گلزن کنونی این فصل در این دیدار باز هم موفق به گلزنی شد تا جایگاه خود را در صدر جدول مستحکم کند. او هم اکنون 15 گله است.

فروغ موری که سابقه بازی در تیم موفق ملوان بندرانزلی را نیز در کارنامه خود دارد پیش از این و به عنوان یکی از بازیکنان خوب فوتبال بانوان ایران راهی لیگ عراق شده و آنجا نیز به بازی پرداخته بود، این روزها موری یکی از امیدهای تیم آینده سازان میهن نجف آباد برای رسیدن به عنوان قهرمانی لیگ برتر بانوان است، تیمی که در لیگ فعلی تمام تلاش خود را به کار بسته است تا در پایان صدرنشین اصلی لیگ شناخته شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
a
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸
۰
۰
خیلی زیباست
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۴
۰
۰
درود بر شیرزن خوزستانی
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها