
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایندیپندنت، این شورش از روز شنبه در زندان در شهرستان ناتال برزیل آغاز شده و به گفته پلیس، زندانیان وابسته به دو گروه مافیا که توانسته بودند خود را مسلح کنند با یکدیگر درگیر شدند.
شورش در زندان آلکاسوز با تلاش پلیس و ارتش و پس از ۱۴ ساعت درگیری در داخل این زندان خاتمه یافته و به گفتۀ رئیس پلیس این منطقه، کنترل این زندان در حال حاضر در اختیار نیروهای نظامی دولتی قرار گرفته است.
براساس گزارشات حداقل سه زندانی سر بریده شده و بیش از 30 در یک شورش شامل باندهای مختلف در یک زندان در شهرستان برزیل ناتال کشته شده اند.
به گفتۀ مقامات امنیتی برزیل، این شورش در ادامۀ تلاش مافیای قاچاق کوکائین برای به دست گرفتن کنترل زندان ها در این کشور است که از دو هفتۀ پیش آغاز شده و تاکنون دست کم ۱۳۰ کشته برجای گذاشته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد