به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از میزان، ایرج حریرچی در مورد خسارت آلودگی هوا به کشور گفت: در دنیا چهارمین عامل خطر مرگ و میر آلودگی هوا در خانه ها و فضای باز است. در کشورهایی مانند ما که دارای درامد متوسط هستیم، آلودگی هوا سومین عامل مرگ و میر ایرانی ها است. براساس آمارهای جهانی در دنیا از هر 10 مرگ یک مورد منتسب به عامل آلودگی هوا است.
وی ادامه داد: آلودگی هوا در زندگی و مرگ و میر ما تاثیر قابل توجهی دارد.
به گفته قائم مقام وزیر بهداشت، براساس آمارهای بانک جهانی در کشورهای خاورمیانه از جمله ایران 2.5 درصد از تولید ناخالص ملی، برابر 30 میلیارد و 500 میلیون دلار به خاطر آلودگی هوا از دست می رود و برای مردم هزینه آورده و باعث کاهش طول عمر آنها می شود.
سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد:هزینه های مستقیم آلودگی هوا شامل سرطان،بیماری مزمن تنفسی می گیرند و مراجعه شان به بیمارستان برای خودشان و دولت هزینه دارد. اما این افراد به دلیل مرگ یا ناتوانی سالهای از دست رفته مرگ دارند که همین عامل منجر به دور افتادن آنها از تولید می شود.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد