ارتباط دختر و پسر به «امروزی ها» کشید

برنامه «امروزی ها» که از شنبه تا چهارشنبه از شبکه یک پخش می شود در این هفته به موضوع ارتباط دختر و پسر و ازدواج اختصاص دارد.
کد خبر: ۹۸۷۳۸۹
ارتباط دختر و پسر به «امروزی ها» کشید

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی برنامه امروزی ها، احسان ارغوانی، طراح و تهیه کننده برنامه در این باره گفت: امروز میزبان دکتر سیاوش شهریور هستیم و او درباره موضوع ارتباط دختر و پسر و ازدواج پاسخگوی سوالات پدرام کریمی مجری است.

برنامه امروزی ها به مدت 90 دقیقه پخش می شود.

برنامه امروزی ها با محوریت دغدغه ها و معضلات جوانان در حوزه های مختلف همچون اعتیاد، فضای مجازی، بیکاری، موسیقی، مد، ازدواج، مهاجرت، آشنایی قبل از ازدواج، بازار کار، ثروت، ورزش، تفریح و سرگرمی، و ... از شنبه تا چهارشنبه ساعت 17 و45 دقیقه به مدت یک ساعت پخش خواهد شد.

اقشار مختلف همچون، ورزشکاران، خوانندگان، بازیگران، کارشناسان و ... مهمان برنامه امروزی ها هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها