
این ایده زمانی شکل گرفت که مساله کمک به افراد بیخانمان کلیسای مجاور رستوران مطرح شد و مالکان رستوران تصمیم گرفتند بهجای پرداخت پول نقد به این افراد، غذای مجانی در اختیارشان قرار دهند. مالکان رستوران قصد دارند به این سرویس ویژه ادامه دهند و دیگر رستورانهای مونتریال را تشویق به کاری مشابه کنند.
یحیی هاشمی، یکی از مالکان رستوران که سه دهه قبل از ایران به کانادا مهاجرت کرده، در مورد این تصمیم انسانی و ستوده میگوید: ما اصلا سوالی از مشتری نمیپرسیم و نمیخواهیم در مورد مردم قضاوت کنیم.
این اقدام خیرخواهانه تا همین اواخر ناشناخته مانده بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد