باقری : فعلا برای سرمربی شدن در پرسپولیس زود است

کریم باقری معمولا کم‌پیداست. او بیشتر تلاشش را می‌کند تا به دور از حاشیه فقط کارش را بکند و زیاد درگیر مسائل حاشیه‌ای فوتبال نشود.
کد خبر: ۹۸۵۳۰۳

مربی سرخپوشان که خودش همیشه یکی از بی‌حاشیه‌های فوتبال ایران بوده، درباره این که پرسپولیس قهرمان لیگ برتر شده است، می‌گوید: «ما در نیم‌فصل اول قهرمان شدیم که این حاصل زحمات تمام مجموعه پرسپولیس بود. بچه‌ها واقعا تلاش کردند، کادر فنی هم ـ البته بجز خودم ـ خیلی تلاش کردند و خدا را شکر که توانستیم قهرمان شویم. من به بچه‌ها خسته نباشید می‌گویم و امیدوارم در نیم‌فصل دوم شرایط بهتری داشته باشیم و بهترین نتایج را بگیریم تا قهرمان شویم.»

از باقری پرسیدیم چرا برانکو نگران است که بازیکن جدیدی جذب تیم نشده است و او می‌گوید: «طبیعتا سرمربی باید به ‌فکر تیمش باشد و من هم معتقدم پرسپولیس در آسیا و نیم‌فصل دوم لیگ برتر کار سخت‌تری در پیش خواهد داشت. ما به جذب چند بازیکن سطح بالا نیاز داریم که بتوانند به پرسپولیس کمک کنند.»

خیلی‌ها این فصل تراکتورسازی را رقیب پرسپولیس برای بالا بردن جام قهرمانی می‌دانند. رقیبی که در جام حذفی هم مدعی است و توانسته به فینال این رقابت‌ها دست پیدا کند، اما نظر مربی پرسپولیس در این باره این است: «تراکتورسازی امسال واقعا تیم فوق‌العاده‌ای دارد. آنها کادر فنی و بازیکنان خوبی دارند و از حمایت هوادارانشان بهره می‌برند. ذوب‌آهن هم تیم خوبی است و باید به مجتبی حسینی خسته نباشید بگویم که نتایج خوبی در این تیم گرفته است. او نشان داد می‌توان به مربیان جوان بها داد و به آنها اعتماد کرد. مربیان جوان حتی می‌توانند در تیم‌های بزرگ هم نتیجه بگیرند. علی دایی هم با نفت نتایج خوبی گرفت و مجید جلالی نیز در پیکان عملکرد خوبی داشت. واقعا رقابت فشرده است و چیزی قابل پیش‌بینی نیست.»

او درباره مدیریت طاهری و شایعه جدایی آقای سرپرست از تیم هم حرف زد و گفت: «از زمانی که طاهری به پرسپولیس آمد، این تیم سروسامان گرفت. طاهری اهل حاشیه نیست و خیلی ساکت کارش را انجام می‌دهد. طاهری مثل بعضی از مدیران قبلی پرسپولیس نیست که فقط به تلویزیون برود یا در رسانه‌ها باشد. او کارش را انجام می‌دهد و برنامه‌ریزی‌های خوبی دارد.»

آقا کریم در پایان و در پاسخ به این سوال که آیا روزی می‌رسد خودش سرمربی پرسپولیس شود، گفت: «دو سال است کار مربیگری را انجام می‌دهم و معتقدم برای سرمربی شدن خیلی کار دارم و خیلی زود است سرمربی شوم. من باید پله پله جلو بروم. در مربیگری شاگرد اول کلاس هستم، اما مربیگری مثل بازیگری نیست و هر روز باید چیزهای جدید یاد بگیریم تا بتوانیم به شاگردانمان نکات جدیدی را منتقل کنیم. من باید هنوز تجربیات زیادی به‌دست بیاورم و اصلا به سرمربیگری فکر نمی‌کنم.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها