روحانی: کشورهای اروپایی، روابط در بخش‌های بانکی را تسریع کنند

رئیس‌جمهور کشورمان دیروز در دیدار سفیران جدید آلمان و رومانی بر ضرورت تسریع و تسهیل در روابط در بخش‌های بیمه‌ای و بانکی تاکید کرد.
کد خبر: ۹۸۴۹۷۴

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حسن روحانی در دیدار سفیر جدید آلمان، از این کشور به عنوان نخستین شریک تجاری جمهوری اسلامی ایران در اتحادیه اروپا نام برد و تاکید کرد که دو کشور از توانمندی‌ها و امکانات گسترده‌ای برخوردارند که این توانمندی‌ها باید برای ایجاد جهشی در همکاری‌های مشترک در همه حوزه‌ها، به‌کار گرفته شود. روحانی هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید آلمان در تهران عنوان کرد: آلمان همواره برای ما کشوری با روابط خوب سنتی در اروپا تعریف شده است و تهران از گسترش و تعمیق بیش از پیش روابط با برلین، استقبال می‌کند. رئیس‌جمهور با اشاره به نقش مثبت آلمان در مذاکرات هسته‌ای و تاکید بر ضرورت تداوم این نقش در اجرای دقیق و کامل برجام، اظهار کرد: سطح همکاری‌های ایران و آلمان بعد از برجام و حذف موانع، رو به گسترش بوده و برای ایجاد شتاب در این همکاری‌ها و برداشتن گام‌های بلندتر تا رسیدن به نقطه آیده‌آل، باید روابط در بخش‌های بیمه‌ای و بانکی تسریع و تسهیل شود.

روحانی سپس به سابقه همکاری شرکت‌های بزرگ آلمانی با شرکای تجاری خود در ایران اشاره کرد و گفت: دو کشور می‌توانند در حوزه‌های فنی ـ مهندسی و از جمله ساخت نیروگاه‌ها و راه‌آهن همکاری‌های خود را بیش از پیش توسعه دهند.

وی به موضوع تروریسم و خطرات آن برای همه کشورهای جهان اشاره کرد و افزود: حفظ ثبات و امنیت منطقه و مبارزه با تروریسم برای نه‌تنها کشورهای منطقه بلکه برای همه جهان مهم است و باید در این عرصه همه کشورها با یکدیگر همکاری کنند.

پل ارتباطی مشترک برای دستیابی به بازارهای اروپا و آسیا

همچنین رئیس‌جمهور کشورمان هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید رومانی در تهران با اشاره به طرح‌های گسترده ایران برای تقویت راه‌های ارتباطی ترانزیتی بویژه حمل و نقل ریلی بیان کرد: رومانی می‌تواند دروازه جمهوری اسلامی ایران برای ورود به اروپا از طریق دریای سیاه باشد و رومانی نیز می‌تواند از طریق ایران به بازارهای آسیا و خاورمیانه راحت‌تر و سریع‌تر دسترسی یابد.

وی تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران از گسترش همکاری در همه عرصه‌ها با اتحادیه اروپا و از جمله رومانی استقبال می‌کند.

رئیس‌جمهور تقویت همکاری‌های دو کشور را در عرصه‌های صنعتی، انرژی و کشاورزی ضروری برشمرد و به برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور در بخارست در آینده اشاره کرد.

روحانی با اشاره به قراردادهای مهم میان ایران و کشورهای اروپایی که بسیاری از آنها اجرایی و شماری نیز در مرحله انعقاد است، گفت: رومانی نیز می‌تواند با تقویت همکاری‌های بانکی و بیمه‌ای از فرصت‌های پسابرجام بهره بگیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها