jamejamnashriyat
کد خبر: ۹۸۴۸۱۹   ۱۳ دی ۱۳۹۵  |  ۰۸:۰۰

این که ساکنان شهرهای جنوبی و مخصوصا جنوب غربی ایران به غذاهای تند و تیز علاقه خاصی دارند بر کسی پوشیده نیست.

آش آبادانی یکی از غذاهای محلی و تند تیز خوزستانی‌هاست که اگر مشکلات گوارشی دارید، خوردن آن را توصیه نمی‌کنم، چون بسیار تند است.

برای تهیه این آش خوشمزه به این مواد احتیاج دارید:

گوشت بدون چربی: 300 گرم

برنج: 2 فنجان

تره: نیم کیلوگرم

پیاز متوسط: یک عدد

نخود: نصف فنجان

لوبیا سفید: نصف فنجان

عدس: یک فنجان

نمک و زردچوبه: به میزان لازم

فلفل قرمز: به میزان لازم

پیاز را نگینی ریز خرد کرده یا رنده کنید و در روغن تفت دهید و گوشت را به آن اضافه کنید تا گوشت هم تفت بخورد و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید گوشت کاملا بپزد. حدود یک ساعت و نیم برای این کار زمان لازم است. بعد نخود و لوبیای سفید را اضافه کرده و دو ساعتی اجازه می‌دهیم با هم بپزد. در مرحله بعد برنج و عدس و تره را اضافه می‌کنیم و آب را به آن می‌افزاییم تا کاملا با هم بپزد و جا بیفتد. نمک و فلفل را نیز در مرحله آخر اضافه می‌کنیم. حرارت زیر آش را کم کنید تا کاملا گوشت در آش ریش ریش شود و حالت چسبندگی مثل حلیم پیدا کند. بسته به ذائقه و سلیقه‌تان می‌توانید مقدار فلفل را کم و زیاد کنید، اما اصل این آش در آبادان بسیار تند سرو می‌شود.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
شنبه ساعت 4 اتفاق افتاد

شنبه ساعت 4 اتفاق افتاد

ساعت چهار بار نواخت.../به مادرم گفتم: «دیگر تمام شد»/گفتم: «همیشه پیش از آن‌که فکر کنی اتفاق می‌افتد/باید برای روزنامه تسلیتی بفرستیم...»

محتوای موفق را در اوج تمام کنیم

محتوای موفق را در اوج تمام کنیم

موفق‌ترین محتواها را باید در اوج تمام کرد و نباید این‌طور باشد که آن‌قدر یک برنامه را ادامه دهند که بیننده یا شنونده، زده شود.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
وضعیت قرمز گیشه

سینما سال جدید را هم با بحران شروع کرده و ظاهرا مردم هنوز رغبتی به فیلم دیدن ندارند

وضعیت قرمز گیشه

پیشخوان

بیشتر