تصفیه کلیه با شگردهای طب سنتی

در بسیاری از موارد برای درمان بیماری‌های کلیوی احتیاجی به داروهای شیمیایی نیست و با دمنوش‌های گیاهی می‌توان آنها را درمان کرد.
کد خبر: ۹۸۴۷۳۱
تصفیه کلیه با شگردهای طب سنتی

به گزارش جام جم آنلاین، حیدر کوثری پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه یکی از مهم ترین دستگاه های گوارش بدن، کلیه است، گفت: از مهمترین علایم بیماری کلیوی عفونت و تشکیل سنگ در این عضو حیاتی بدن است.

این پژوهشگر طب سنتی تکرر و سوزش ادرار را یکی دیگر از نشانه های بیماری کلیوی خواند و اظهار داشت: کلیه ها هر یک ساعت 40 لیتر خون را تصفیه می کنند.

وی با بیان اینکه جداسازی مواد مفید و مضر از وظایف این دستگاه گوارشی است، تاکید کرد: مصرف مواد غذایی شور، تند، ترش، چرب و سرخ کردنی، نوشابه، پیتزا، ساندویچ و شیرینی‌جات کلیه‌ها را تحریک می کند.

کوثری با بیان اینکه میوه زغال اخته کلیه ها را ضدعفونی می کند، افزود: آنزیم موجود در آناناس باعث بهبود التهاب کلیه ها می شود.

به گفته وی، مبتلایان به نارسایی کلیوی می‌توانند با انجام نرمش های روزانه، استفاده از پتوی ضخیم و نوشیدنی های گرم بیماری خود را کاهش دهند.

به گفته این پژوهشگر طب سنتی، مصرف مواد غذایی همچون عسل، گندم، سبزیجات، برگه زردآلو، لیموشیرین و روزانه 7 لیوان آب باعث سلامت کلیه می شود.

وی درباره گرم نگه داشتن کلیه ها در فصل سرد زمستان گفت: مصرف آب یخ و در معرض قرار گرفتن باد سرد بیماری‌های کلیوی را تشدید می‌کند.

وی بیان کرد: بیماری کلیوی در زنان روستایی که کمر خود را با چادر می بندند و گرم نگه می دارند نسبت به سایر زنان کمتر است.

این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه یکی از مهمترین بیماری‌های کلیه کم خونی است، تاکید کرد: مصرف دمنوش بابونه و دارچین در فصل سرد زمستان باعث گرم شدن و بهبود کلیه ها می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها