وزیر اطلاعات:

حرکات مشکوک دشمن با اشراف اطلاعاتی خنثی شد

وزیر اطلاعات با تاکید بر ارتقا شاخص‌های امنیتی در جامعه، گفت: هرگونه حرکت مشکوک دشمن با اشراف اطلاعاتی در کشور خنثی شده است.
کد خبر: ۹۸۰۸۴۳
حرکات مشکوک دشمن با اشراف اطلاعاتی خنثی شد

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم ، حجت‌الاسلام سید محمود علوی عصر امروز در جلسه شورای اداری مازندران در استانداری با بیان اینکه همدلی و تعامل و پیوند مستحکم کاری دستگاه‌های امنیتی، امنیت پایدار را به دنبال داشته است، گفت: اقتصاد، فرهنگ و رسانه هم نیازمند امنیت هستند وهمه باید تلاش کنیم تا امنیت را برای سرمایه‌گذاری فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های امنیتی از سرمایه‌گذاران به خاطر تولید و کاهش تورم و ایجاد اشتغال حمایت همه جانبه می‌کنند، تصریح کرد: اشتغال باید توسط بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران ایجاد شود.

علوی با اشاره به اینکه لازمه سرمایه‌گذاری امنیت بوده و پیوند مردم با نظام زیرساخت امنیت پایدار است، گفت: در عرصه خدمت، مسئولان جدای از مردم نیستند و از جنس مردم بوده و این روحیه برای استمرار نقش مردم در عرصه‌های مختلف ضروری است.

وی با بیان اینکه در فرهنگ اسلامی برآوردن حاجت مردم نعمت الهی است، افزود: خدمت به مردم نعمت بزرگ الهی است و مسئولان باید توفیق خدمت به مردم را شکرگزار باشند.

وزیر اطلاعات گفت: همه در معرض امتحان الهی هستیم و این مسئولیت‌ها حوزه امتحان و آزمایش بوده و خدمت بی منت به مردم افتخاری بزرگ است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها