به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، مردی مسلح در دفتر یک آژانس مسافرتی در جنوب شهر «پاریس» هفت تن را به گروگان گرفته است.
خبرگزاری فرانسه به نقل از مقامات پلیس پاریس گزارش داد فرد گروگانگیر که احتمالاً برای انجام سرقت مسلحانه وارد این آژانس مسافرتی شده است، به یک تفنگ سبک مجهز است.
نیروهای ویژه پلیس در محل حضور دارند و مجریان قانون نیز منطقه اطراف این آژانس مسافرتی را محاصره کرده اند.
این حادثه گروگانگیری در جنوب شهر پاریس در بلوار «ماسنا» روی داده است و پلیس با ارسال پیام بر روی صفحه توئیتر خود از مردم خواسته است که از ورود به این منطقه اجتناب کنند.
بنا بر گزارشات منتشره در رسانه های اجتماعی، مذاکره کنندگان برای گفتگو با فرد گروگانگیر به محل موردنظر وارد شدند.
خبرگزاری رویترز گزارش می دهد این آژانس مسافرتی که به دلیل انجام معاملات نقدی محبوبیت ویژه ای در میان مشتریان آسیایی خود دارد، در گذشته نیز مورد سرقت مسلحانه قرار گرفته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ