تظاهرات صدها هزار مسلمان علیه فرماندار مسیحی جاکارتا

صدها هزار اسلامگرای اندونزیایی روز گذشته با بر سر گذاشتن کلاه‌های سفیدرنگ در مرکز جاکارتا، پایتخت این کشور جنوب شرق آسیا تجمع کردند تا بار دیگر درخواست خود را برای دستگیری و محاکمه باسوکی تجاجاح پورناما، فرماندار چینی تبار و مسیحی این کلانشهر مطرح کنند.
کد خبر: ۹۷۴۱۷۸

گرچه این تجمع قرار بود از ساعت 8 صبح آغاز شود، اما گروهی از اندونزیاییها که از شهرهای دیگر به جاکارتا آمده بودند از ساعت 5 و 30 دقیقه صبح حرکت اعتراضی خود را شکل دادند. پس از اعتراضات 4 نوامبر (14 آبان) این برای بار دومین بار است که مسلمانان اندونزی در اعتراض به فرماندار مسیحی جاکارتا که وی را کافر می خوانند، در خیابانهای این شهر تجمع اعتراضآمیز برگزار کردند.

در نخستین حرکت اعتراضی یک نفر کشته و بیش از صد نفر به دلیل استفاده نیروهای امنیتی از گاز اشکآور و آبپاش مصدوم شدند. دولت اندونزی مدعی شده که برخی تروریستها بین معترضان نفوذ کرده بودند. پایگاه خبری روزنامه جاکارتا پست، اعلام کرد در دومین تظاهرات که دیروز برگزار شد بیش از 500 هزار معترض در اطراف بنای یادبود ملی این کشور در جاکارتا تجمع کردند./ ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها