ارشاد برای ساماندهی تئاترشهر همراهی کافی نکرد

رئیس کمیته هنر شورای اسلامی شهر تهران ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیت ارکستر فیلارمونیک شهرداری تهران از تلاش شورا برای ساماندهی محیط پیرامونی تئاترشهر و برج آزادی سخن گفت.
کد خبر: ۹۷۱۸۶۱

عبدالحسین مختاباد در پاسخ به پرسشی مبنی بر تعویق فعالیت‌های ارکستر فیلارمونیک شهرداری تهران که پیشتر وعده بازگشایی آن در رسانه‌ها داده شده بود، به مهر گفت: در شورای اسلامی شهر تهران بودجه‌ای را برای تاسیس ارکستر فیلارمونیک شهرداری تهران تصویب کرده بودیم که بتواند در قالب دریافت اعتباراتی سالانه به فعالیت خود در عرصه موسیقی ادامه دهد، اما این بودجه فعلا یک بودجه «تاسیساتی» است که ارکستر بتواند بر این اساس مکانی را برای فعالیت انتخاب کرده و به فعالیت هنری خود ادامه دهد.

به گفته او، هم‌اکنون بنایی در شهرک غرب تهران مشخص شده تا محل تمرین‌ها و کارهای اداری ارکستر باشد.

رئیس کمیته هنر شورای اسلامی شهر تهران درباره تکلیف بهسازی و ساماندهی فرهنگی محیط پیرامونی مجموعه تئاترشهر و مجموعه برج آزادی نیز عنوان کرد: بنده جزو اولین کسانی بودم که در شورای شهر برای ساماندهی و بهسازی مجموعه تئاترشهر قدم‌هایی برداشتم و به همین منظور «ستاد نجات تئاتر شهر» را تشکیل دادیم اما انتظار ما در آن زمان این بود که دوستان در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بهتر به ما کمک کنند. ما حتی گفته بودیم تعمیرات تئاتر شهر را به عهده می‌گیریم اما وزارت ارشاد اجازه این کار را به ما نداد.

مختاباد در پایان بیان کرد: همین روند درباره برج آزادی هم وجود دارد و وزارت ارشاد با وجود این‌که در حوزه بودجه با مشکلات زیادی مواجه است به شهرداری هم برای حضور موثر اجازه چندانی نمی‌دهد و همین موضوع باعث
به وجود آمدن گره کوری شده که ما هم نمی‌دانیم باید با آن چه کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها