پاسخ پرسش دیروز (آیا مصرف لبو به کاهش فشار خون کمک میکند؟):
کارشناسان با مطالعه روی بیماران مبتلا به فشار خون بالا در طول سالهای مختلف دریافتهاند، مصرف چغندر به میزان بالایی سبب کاهش فشار خون میشود و میتواند به عنوان یک داروی خوراکی بدون ضرر در بیماران مصرف شود.
کارشناسان اعتقاد دارند مواد شیمیایی و معدنی موجود در چغندر و همین طور نیترات موجود در این غده گیاهی سبب کاهش فشار خون میشود. سایر منابع نیتراتدار گیاهی شامل کرفس، کاهو، شاهی، اسفناج، برگ چغندر، رازیانه و تربچه است. بررسیها نشان میدهد، علاوه بر فشار خون کارشناسان دریافتهاند مصرف چغندر باعث جلوگیری از ابتلا به انواع سرطان میشود.
کارشناسان به افرادی که میخواهند چغندر را به صورت پخته مصرف کنند، توصیه میکنند برای از بین نرفتن مواد شیمیایی موجود در آن هنگام پخت، سرساقه و ریشه آن را با چاقو قطع نکنند، زیرا این کار باعث از بین رفتن ارزش تغذیهای این ماده خوراکی میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان