گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟

به گزارش جام جم آنلاین دکتر خالقی ثمرین با تبریک هفته کتاب و کتابخوانی گفت: دغدغه اصلی امروز نظام آموزش عالی کشور است که باید به سمت بومی سازی و تولید محتوا برویم.
وی افزود: امروزه در کشور همه در فضای مجازی زندگی می کنند. باید آموزش و پژوهش فرزندان ما دست افراد صالح باشد. چرا در کشور کار پژوهشی، شرح حال گویی و کپی برداری شده است. باید شیوه کار پژوهش تغییر کرده و طرح های پژوهشی عملیاتی شوند.
در ادامه دکتر اکبری با اشاره به وجود سه دوره تاریخی آموزش و پرورش در کشور تصریح کرد: دوره اول، از سال ۱۲۸۶ تا ۱۳۰۶ است که به اعتقاد ما بهترین دوره آموزش و پرورش نیز همان دوران است. چرا که تمام فرآیند آموزش و پرورش در خودِ مدرسه انجام می شد. دوره دوم، دولت تاحدودی در سیستم آموزش پرورش دخالت داشت و دوره ای نیمه متمرکز در سال های ۱۳۰۶ تا ۱۳۳۹ بود.
اکبری افزود: دوره سوم از سال ۱۳۳۹ تا دهه ۸۰ می شود. این دوره، ارزیابی مطلوبی نداشته است چرا که در این دوره مشکلات زیادی در سیستم آموزش و پرورش بوجود آمد.
همچنین در ادامه این نشست خانم دکتر دریابند، آموزش و پرورش را از سه منظر روانشناسی، جهان بینی و نگرش ها و نیز بُعد علمی و آموزشی تبیین کرد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد