از حضور سفیر فنلاند تا تشویق پرسپولیس

داستان جالب هفته ششم لیگ برتر والیبال

هفته ششم لیگ برتر والیبال هم داستان جالبی داشت. حضور هاری کمراینن سفیر فنلاند در خانه والیبال،خاموشی اسکوربورد، اعتراض بازیکنان سرمایه به داوری، تشویق پرسپولیس، شکست شهرداری ارومیه در تهران اتفاقات ریز و درشت این هفته بود. بازی‌های هفته ششم را بانک سرمایه با میزبانی خاتم اردکان استارت زد. تیم صدرنشین که ظاهرا روی کاغذ برنده بی‌چون و چرای بازی بود اما سرمایه‌ای‌ها با باخت ست سوم استرس با جانشان افتاد و اشتباه داوری هم مزید برعلت شد تا مقابل بازی بی‌پروای اردکانی‌ها که چیزی برای از دست دادن نداشتند، پراشتباه بازی کنند.
کد خبر: ۹۶۸۵۹۲

با شروع ست چهارم، خاموشی اسکوربورد خانه والیبال همه را به دردسر انداخت تا حدی که خبرنگاران برای اطلاع نتیجه باید از جایگاه اویزان می‌شدند تا بلکه تابلو دستی نتایج روی میز را ببینند. وقتی خاتم اردکان در امتیاز 21-20 پیش افتاد، لیبروی اردکانی هنگام شادی پایش به پای شهرام محمودی گیر کرد و به زمین پرت شد. سرمایه‌ای‌های عصبی از اشتباه داور از یک طرف به داور معترض بودند و از طرفی به نوع شادی خاتمی‌ها و همین مساله دقایقی بازی را متوقف کرد، آن هم وقتی سفیر فنلاند بازی را تماشا می‌کرد. او برای تماشای پشت خط زن فنلاندی شهرداری ارومیه به خانه والیبال آمده بود. اما مشورت داور اول با داور دوم امتیازات را برابر 21-21 کرد. با این حال این ست را هم خاتم برد تا برنده در ست پنجم مشخص شود. ستی که بانک سرمایه با نتیجه 25 بر 8 برنده بی‌چون و چرا شد تا 3بر2 برنده بازی باشد. نکته جالب در این بازی تشویق تیم فوتبال پرسپولیس بود. تعدادی از تماشاگران که هوادار پرسپولیس هم بودند شعارهایی درباره قهرمانی پرسپولیس سرمی‌دادند. در بازی دوم شهرداری ارومیه مهمان سایپای تهران بود. سایپایی‌ها که انگار با بازی پنج سته قراردادند دارد، این بار به خوبی از پس شهرداری ارومیه مدعی برآمدند و با برد 3 بر صفر مهمان را دست خالی به شهرش بدرقه کردند.

سفیر فنلاند: ما طرفدار شهرداری ارومیه هستیم

هاری کمراینن سفیر فنلاند در تهران که برای تماشا و حمایت از بازیکن هموطنش به خانه والیبال آمده بود، در مدت بازی با همان ریتم هواداران ارومیه تیم شهرداری را تشویق می‌کرد، همان طور بی‌تکلف. او بعداز بازی خودش را به زمین رساند تا اولی پکا اویانسیوو پشت خط زن فنلاندی را از نزدیک ببیند. البته با خوشرویی، خوشحالی تمام و افتخار خودش را هوادار شهرداری ارومیه خواند: «سفارت فنلاند طرفدار تیم شهرداری ارومیه است. ما خوشحالیم که طرفدار این تیم هستیم. ارومیه بهترین بازیکنان را دارد. البته قبلا هم جواهری گنبد بازیکن فنلاندی داشته است.» سفیر فنلاند معتقد است اگر شهرداری ارومیه در تهران بازی می‌کرد حتما به سالن می‌آمد: «اگر بازی‌های خانگی ارومیه در تهران باشد همیشه به سالن می‌آیم. بدم هم نمی‌اید به ارومیه بروم.» او از ورزش ایران تمجید می‌کند: «ایران در رشته‌های فوتبال، والیبال و کشتی با بهترین بازیکنانش، بهترین جایگاه را دارد».

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها