۱۳۵ ضربه شلاق برای مدیر عامل سابق تامین اجتماعی

وکیل تعدادی از شکات پرونده سازمان تامین اجتماعی گفت: مجموعا دادگاه بدوی برای مدیرعامل سابق تامین اجتماعی ۱۳۵ ضربه شلاق در نظر گرفته است.
کد خبر: ۹۶۳۸۱۳
۱۳۵ ضربه شلاق برای مدیر عامل سابق تامین اجتماعی

به گزارش جام جم آنلاین، مصطفی ترک همدانی در گفت‌وگو با فارس با اعلام این خبر گفت: رای دادگاه مدیرعامل پیشین سازمان تامین اجتماعی ابلاغ شد.

وی افزود: این رای شامل سه بخش بابت شکایت های کارگران و سازمان تامین اجتماعی، آقایان پالیزدار و پیمان حاج محمود عطار و نماینده پیشین کرج و همسر قاضی اش است.

ترک همدانی گفت: هر چند که قاضی محترم دادگاه در بخش اول تمامی اعمال مجرمانه متهم را در برداشت اموال سازمان تامین اجتماعی بخوبی تشریح و تبیین کرده اما به گمان من در تطبیق عمل او با عنوان مجرمانه می توانست اختلاس را نیز تلقی نماید.

وکیل شکات پرونده تامین اجتماعی گفت: از این رو متهم لااقل محکوم به رد مال نیز میشد اما در حال حاضر به اتهامات تصرف غیر قانونی و اهمال در انجام وظیفه به تحمل 70 و 65 ضربه شلاق محکوم شده است.

وی خاطرنشان کرد: در بخش دوم نیز وی برائت حاصل کرده و در بخش سوم نیز محکومیت دارد.

ترک همدانی گفت: هر چند قاضی محترم دادگاه توانست اداره جلسات دادگاه را با استاندارد قانون آیین دادرسی کیفری برگزار کند اما من از خواندن این رای شوکه شدم و البته این رای قطعی نبوده و حتما تجدیدنظرخواهی خواهم کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۶
فرزین
-
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
۰
۰
مگر میتوانست این همه اتهامات آشكار ، كشك باشد و به این راحتی از همه آنها مبرا شد ؟
محمد
-
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
۰
۰
دزدی از بیت المال فقط همین .متاسفم
معراج
-
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
۰
۰
واقعا درد آوره!!!!شنیدن چنین حكمی برای چنین متهمی واقعا درد آوره//توی پرونده كهریزك جریمه 200هزار تومنی حالا هم شلاق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا بدا بحالمون با این قوه قضاییه مون!!!!!!!!!!!!!!
فرزاد
-
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
۰
۰
وای چه تنبیه شدیدی. اگه دزدیهای میلیاردی واقعا این باشه تنبیهشون از فردا میرم دزدی. خجالتم نمیكشن
رضا
-
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
۰
۰
حالا حساب كنید این كارو یه ادم عادی انجام بده بلای به سرش میارن كه یادش نره اما اگه اقازاده باشی یه تنبیه كوچلو و تموم
جواد
-
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۳
۰
۰
مردم رو با این دادگاههای فرمایشی سر كار گذاشتید.
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها