اکران «سلام بمبئی» همزمان با ایران در اروپا و آمریکا

قربان محمدپور، کارگردان فیلم سینمایی «سلام بمبئی» با اشاره به زمان اکران این فیلم که به صورت مشترک توسط ایران و هندوستان ساخته شده است، گفت: این فیلم از 11 آذر که مصادف با پایان ماه صفر است، در گروه سینمایی استقلال اکران می‌شود.
کد خبر: ۹۶۳۵۹۸

او ادامه داد: اکران این فیلم در هندوستان بعد از پایان نمایش آن در ایران آغاز می‌شود و فکر می‌کنم اکران سلام بمبئی در هند اوایل فروردین سال 96 آغاز می‌شود.

این کارگردان توضیح داد: اکران این فیلم در کانادا، آمریکا، استرالیا و اروپا شامل آلمان، انگلستان، اتریش، هلند و سوئد به فاصله یک هفته از ایران آغاز می‌شود.

محمدپور گفت: بازیگران هندی سلام بمبئی جمعه 12 آذر وارد ایران می‌شوند و اکران خصوصی فیلم شنبه 13 آذر در برج میلاد برگزار می‌شود.

محمدرضا گلزار، بنیامین بهادری، دیامیرزا، پونام دیلون و دالیپ تاهیل از جمله بازیگران این فیلم هستند. «سلام بمبئی» که تهیه‌کنندگی آن به‌عهده جواد نوروزبیگی است، ملودرامی عاشقانه است و داستان آشنایی یک دختر هندی و یک پسر ایرانی را روایت می‌کند که هر دو دانشجوی پزشکی هستند و درگیر اتفاقات پیچیده‌ای می‌شوند./ مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها