مرادخانی شایعه استعفا از معاونت هنری را تکذیب کرد

معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با رد شایعه استعفای خود از این سمت از تلاش معاونت هنری و اداره کل هنرهای نمایشی برای گسترش تعاملات بین‌المللی تئاتر ایران سخن گفت.
کد خبر: ۹۶۳۱۵۹

علی مرادخانی، دوشنبه دهم آبان ماه در حاشیه برگزاری نشست مدیران تئاتر غرب آسیا درباره شایعه استعفای وی از سمت معاونت هنری تصریح کرد: این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد و من نمی‌دانم چنین حرف‌هایی از کجا آمده که دوستان رسانه‌ای آن را مطرح می‌کنند. بعضی‌ها مسائلی از این دست را مطرح می‌کنند که فضای موجود دچار حاشیه شود. آقای صالحی، سرپرست فعلی وزارت ارشاد و آقای صالحی امیری گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از دوستان بسیار خوب ما هستند و در زمینه‌های مختلف هنر نیز با هم جلساتی را برگزار کردیم که من خدمت ایشان مسائلی را مطرح کردم که بتوانیم کارهایی را ان‌شاءالله پیش ببریم.

معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: حوزه هنر حوزه سیاسی نیست که انواع و اقسام این موضعگیری‌ها در آن مطرح شود. ما قرار است در حوزه فرهنگ و هنر کار کنیم و تفاوتی هم نمی‌کند که در چه جایی و چه جایگاهی قرار است کارهایی انجام گیرد، اما نمی‌دانم چه مساله‌ای است که از مساله‌ای که «هیچ‌گاه نبوده» داستانی درست می‌شود. اصلا به نظر من طرح این مساله خود مساله انحرافی است که خود موجب ایجاد حاشیه‌های دیگر می‌شود که چندان برای عرصه فرهنگ و هنر درست نیست.

سفر گنجینه موزه را به اطلاع سازمان بازرسی و مجلس رسانده‌ایم

وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر چگونگی نمایش گنجینه موزه هنرهای معاصر در شهر رم کشور ایتالیا با اشاره به این‌که تا به حال رسم بر این بوده که این برنامه‌ها با اجازه وزیر اتفاق می‌افتاد، بیان کرد: طی دوره‌های قبلی نیز چند بار با مجوز وزیر برخی از آثار این گنجینه در رویدادهای بین‌المللی به نمایش گذاشته می‌شد، اما درباره نمایش بخشی از گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران در رم به دلیل این‌که مساله وسعت زیادی پیدا کرد و شبکه‌های مجازی هم انواع و اقسام حرف‌ها را در این مورد مطرح کردند، ما تلاش کردیم از طریق دیگر مجوزهای دولتی هم اقدام کرده و مراجعی چون سازمان بازرسی کل کشور، مجلس شورای اسلامی، دیوان محاسبات و سفارت ایران در کشور ایتالیا را هم در جریان قرار دهیم.

معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: چون به روزهای منتهی به استعفای جناب جنتی و خلأ حضور وزیر رسیدیم، بنابراین باید منتظر بمانیم که با حضور وزیر جدید نتیجه نهایی مشخص شود. فعلا در این زمینه هیچ اتفاق اجرایی نیفتاده و کار به صورت اداری در حال انجام است تا به محض عبور از این جریان و ماجرای حقوقی و البته دریافت همه موافقت‌ها، نسبت به نمایش آثار تصمیم‌گیری شود.

وی درباره انتشار اخباری مبنی بر اعزام کارشناسان برای شناسایی جعلی بودن یا نبودن آثار هنگام بازگشت به ایران توضیح داد: من نمی‌دانم چه دلیلی برای مطرح کردن این موضوع وجود دارد؟ بعضی‌ها گفته بودند وقتی این آثار به آنجا ارسال شود، ممکن است اتفاقاتی برایشان بیفتد. آیا این درست است به کشورهایی که با ما دوست هستند و با ما کار می‌کنند و می‌خواهند ارتباط فرهنگی با ما داشته باشند، اتهامات اینچنینی بزنیم؟ این اصلا در قانون دیپلماسی و مناسبات بین‌المللی مساله صحیحی نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها