به گزارش جام جم آنلاین از مهر، جلسه هیئت رئیسه و نیز جلسه کمیسیونهای تحقیق و سیاسی- اجتماعی مجلس خبرگان رهبری امروز (پنجشنبه) در قم برگزار شد.
بر اساس این گزارش، هیات رئیسه مجلس خبرگان طی مصوبهای زمان برگزاری دومین اجلاسیه خبرگان رهبری را از ۲۴ و ۲۵ آذر به ۱۷ و ۱۸ اسفند تغییر داد.
بر این اساس دومین اجلاسیه خبرگان در تاریخ مقرر، در محل ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.
همچنین در نهمین جلسه کمیسیون سیاسی _اجتماعی مجلس خبرگان رهبری نیز مسائل کلان اقتصادی و نیز فرهنگی با رویکرد بررسی کارکردها و اقدامات انجام شده در مقابل آسیب های فضای مجازی با حضور معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و کارشناسان معاونت تبلیغ حوزه علمیه قم، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اسماعیل حلالی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» مطرح کرد
در پانزدهمین سالگرد تأسیس شبکه مستند سیما با حسین زارعزاده گفتوگو کردیم