عزت‌الله مهرآوران آغازگر اجراهای محیطی خانه نمایش

نمایش «این عروسک»به نویسندگی و کارگردانی عزت‌الله مهرآوران در قالب اجرای محیطی پنج‌شب مهمان خانه نمایش خواهد بود. آن‌طور که ایسنا نوشته، این مجموعه طبق اعلام روابط عمومی‌اش، در نظر دارد با توجه به استقبال گسترده هنرمندان علاقه‌مند و تعداد بالای درخواست‌ها برای اجرا در خانه نمایش و به‌منظور ایجاد فضای مناسب‌تر و بیشتر برای تولید آثار با کیفیت از این پس علاوه بر حضور دو نمایش متفاوت در هر دوره اجرایی؛ پذیرای نمایش‌هایی در قالب اجراهای محیطی نیز باشد.
کد خبر: ۹۵۸۸۳۹

مهرآوران، هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون با نمایش «این عروسک» آغازگر طرح اجراهای محیطی خانه نمایش خواهد بود.

این نمایش که در یازدهمین جشنواره تئاتر رضوی حضور داشته؛ داستان کارگر ساده‌ای ا‌ست که با پیدا کردن نوزادی در یکی از سکوهای ایستگاه راه آهن تصمیم می‌گیرد بچه را نزد خانواده خود برده و به فرزندی قبول کند. اکنون پس از سال‌ها دختر بزرگ شده و پی به راز زندگی خود برده است. تنها سرنخ او برای جست‌وجوی هویتش یک عروسک است... .

عزت‌الله مهرآوران و الهام پریشانی بازیگران این نمایش 50 دقیقه‌ای خواهند بود. «این عروسک» سوم تا هفتم آبان هر روز ساعت 17 در سالن انتظار خانه نمایش میزبان علاقه‌مندان به هنر تئاتر خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها