جامجمآنلاین: براساس یک گزارش تحقیقی که روز پنجشنبه 4 مه منتشر شد حدود 694 میلیون فرد بالای 15 سال در جهان از اینترنت استفاده میکنند که معادل 14 درصد جمعیت بالای 15 سال جهان است.
کد خبر: ۹۵۴۱۳
به گزارش خبرگزاری فرانسه ، پتر دیبول مدیرکل گروه تحقیقاتی کام اسکور مدیا متریکس که این گزارش را تهیه کرده است گفت: امروز تعداد کاربران امریکایی اینترنتی اندکی کمتر از یک چهارم کاربران اینترنت در جهان است ، در حالی که 10 سال پیش تعداد کاربران امریکایی اینترنت دو سوم کل کاربران اینترنت در جهان بود.
براساس این گزارش ایالات متحده با 152 میلیون کاربر اینترنت هنوز مقام نخست را در این زمینه در جهان دارد، چین با 72 میلیون کاربر ، ژاپن با 52 میلیون کاربر، آلمان با 32 میلیون کاربر ، بریتانیا با 30 میلیون کاربر، کره جنوبی با 24.6 میلیون کاربر ، فرانسه با 23.9 میلیون کاربر، کانادا با 19 میلیون کاربر ، ایتالیا با 16.8 میلیون کاربر و هند با 16.7 میلیون کاربر در مقامهای بعدی جهان قرار دارند.