به گزارش جام جم آنلاین، سردار موسی امیری در مصاحبه با خبرگزاری صداوسیما گفت: متاسفانه در پی وقوع 6 هزار و 700 فقره تصادف فوتی و جرحی در دو هفته اخیر، 350 نفر جان باختند و 8 هزار و 300 نفر هم مجروح و معلول شدند.
وی از ابطال 1800 گواهینامه رانندگان حادثه ساز و توقیف 43 هزار دستگاه خودرو با ارتکاب دو تخلف همزمان و جریمه بیش از یک میلیون تومان در یک هفته اخیر خبر داد.
جانشین رئیس پلیس راهور ناجا گفت: ابطال گواهینامه، جلوگیری از ادامه رانندگی رانندگان حادثه ساز و توقیف 72 ساعته خودروی رانندگانی که مرتکب دو تخلف حادثه ساز همزمان می شوند در دستور کار جدی پلیس برای محافظت از جان هموطنان در جاده های کشور قرار گرفته است.
وی افزود: متاسفانه با وجود همه اقدامات بازدارنده پلیس برای مدیریت سوانح رانندگی؛ همچنان تصادفات مرگبار در روزهای پایانی شهریور در حال افزایش است.
سردار امیری 4 استان هرمزگان، فارس، کرمان و گلستان را با بیشترین تصادفات مرگبار بعنوان استان های قرمز اعلام کرد و از اقدامات سختگیرانه پلیس در جاده های مواصلاتی این استان ها خبر داد.
وی مهمترین علل وقوع تصادفات مرگبار از میان 171 کد تخلف را در دو هفته اخیر انحراف به چپ، سبقت و سرعت غیر مجاز اعلام کرد.
سردار امیری سرعت غیر مجاز و نبستن کمربند ایمنی را عامل وقوع 40 درصد تصادفات منجر به فوت بیان کرد.
وی گفت: مهمترین علل پیشگیری از افزایش تصادفات مرگبار بر اساس تجربه میدانی پلیس و دنیا رعایت سرعت مطمئنه، بستن کمربند ایمنی و رعایت صبر و حوصله در رانندگی است.
جانشین رئیس پلیس راهور ناجا همچنین از وقوع 26 درصدی تصادفات مرگبار شهریور در بین ساعات 16 تا 20 خبر داد و افزود: تاریکی و کاهش دید راننده، خستگی و کم حوصلگی از مهمترین علل وقوع این تصادفات گزارش شده است.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
گفتوگوی «جامجم» با یک متخصص تغذیه درباره اینکه چطور فودبلاگرها در فضای مجازی عادات غذایی ما را شکل میدهند