اراکی‌ها نوعی غذای سنتی از گوشت و سیب زمینی و گوجه فرنگی به نام تتالی دارند که در دیگر نقاط کشور به آن کله گنجشکی گفته می‌شود.
کد خبر: ۹۴۶۵۴۶

گوشت چرخ کرده: نیم کیلوگرم

سبزی معطر خشک: یک قاشق‌غذاخوری

سیب‌زمینی متوسط: 3 عدد

پیاز بزرگ: 2 عدد

گوجه فرنگی: 5 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

پیاز را رنده کنید و روی گوشت چرخ شده بریزید و با نمک و فلفل و زردچوبه ورز دهید. بعد نیمی از سبزی خشک را به گوشت اضافه کرده و خوب با هم ورز دهید. به اندازه نصف کف دست از گوشت را برداشته و در کف دست به‌صورت بیضی در می‌آوریم. کف ماهیتابه را روغن می‌ریزیم و گوشت‌ها را کف آن می‌چینیم. سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به‌صورت چهارگوش خرد می‌کنیم و روی گوشت می‌ریزیم. گوجه‌فرنگی را هم حلقه‌ای خرد کرده و روی سیب زمینی‌ها می‌چینیم و زیر آن را روشن می‌کنیم تا کمی گوشت‌های ته ظرف سرخ شوند، بعد تا نیمی از ظرف را آب ریخته و رب و آبلیمو را اضافه می‌کنیم. کمی نمک و فلفل و زردچوبه هم به آب غذا اضافه می‌کنیم و باقیمانده سبزی خشک را نیز در آب غذا اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم 45 دقیقه بجوشد تا کاملا بپزد. ما تتالی را با ترشی مخلوط گل کلم و سبزی خوردن و نان سنگک سرو می‌کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها