در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
گوشت چرخ کرده: نیم کیلوگرم
سبزی معطر خشک: یک قاشقغذاخوری
سیبزمینی متوسط: 3 عدد
پیاز بزرگ: 2 عدد
گوجه فرنگی: 5 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
پیاز را رنده کنید و روی گوشت چرخ شده بریزید و با نمک و فلفل و زردچوبه ورز دهید. بعد نیمی از سبزی خشک را به گوشت اضافه کرده و خوب با هم ورز دهید. به اندازه نصف کف دست از گوشت را برداشته و در کف دست بهصورت بیضی در میآوریم. کف ماهیتابه را روغن میریزیم و گوشتها را کف آن میچینیم. سیبزمینیها را پوست کنده و بهصورت چهارگوش خرد میکنیم و روی گوشت میریزیم. گوجهفرنگی را هم حلقهای خرد کرده و روی سیب زمینیها میچینیم و زیر آن را روشن میکنیم تا کمی گوشتهای ته ظرف سرخ شوند، بعد تا نیمی از ظرف را آب ریخته و رب و آبلیمو را اضافه میکنیم. کمی نمک و فلفل و زردچوبه هم به آب غذا اضافه میکنیم و باقیمانده سبزی خشک را نیز در آب غذا اضافه میکنیم و میگذاریم 45 دقیقه بجوشد تا کاملا بپزد. ما تتالی را با ترشی مخلوط گل کلم و سبزی خوردن و نان سنگک سرو میکنیم.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان