کار و اقتصاد پس از برجام، سخت‌تر است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌که نباید تصور کرد کار و اقتصاد بعد از برجام، آسان‌تر و راحت می‌شود، افزود: بی‌تردید کار بعد از برجام سخت‌تر و عمیق‌تر خواهد بود؛ چراکه اگر تاکنون لب ساحل شنا می‌کردیم، از این پس باید در عمق دریای متلاطم شنا کنیم و این نیاز به هوشمندی و توانایی مضاعف دارد.
کد خبر: ۹۴۰۵۱۳

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در چهارمین نشست تخصصی میز مطالعاتی اقتصاد مقاومتی با عنوان فعالیت‌ها و زنجیره‌های اقتصادی مزیت‌دار که در مرکز پژوهش و سنجش افکار برگزار شد، دکتر علی آقامحمدی افزود: رسانه می‌تواند به دور از شعارزدگی و با ایجاد گفتمان صحیح اقتصادمقاومتی اذهان آحاد مردم را با ادبیات درست و علمی آشنا کند و در زمینه اقتصادمقاومتی که آینده کشور به آن بستگی دارد، کاری ماندگار انجام دهد.

وی با بیان این‌که باید فرهنگ کار و تلاش و در نتیجه تفاوت‌های ناشی از ابتکار و خلاقیت را در جامعه بپذیریم، اظهار کرد: کسی که تلاشی ندارد و از توانمندی و دانشی برخوردار نیست، نمی‌تواند توقع بالایی داشته باشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌که اقتصاد مقاومتی از شأنیت ابزار و وسیله برای تحقق چشم‌انداز کشور برخوردار است، تصریح کرد: در بسیاری از موارد مطرح در افق چشم‌انداز، به جایگاه اول در منطقه رسیده‌ایم، ولی متأسفانه در موضوع اقتصاد آنچه باید محقق می‌شد، هنوز اتفاق نیفتاده است. آقامحمدی با بیان این‌که جنگ امروز جنگ اقتصاد است و دشمن در همین صحنه، طراحی می‌کند، گفت: دشمنان هر کاری برای عقب نگهداشتن ایران انجام می‌دهند و انتظاری غیر از این هم از دشمن نیست و باید همه مردم و مسئولان برای رسیدن به اهداف اقتصادی که امروز نوعی عبادت و جهاد محسوب می‌شود، سخت کار کنند.

این استاد دانشگاه با بیان این‌که همه باید به ظرفیت‌های درونی و مزیت‌های کشور توجه داشته باشیم و از لبخند دشمن توقع دوستی نیست، افزود: فشار دشمن در تحریم‌های ظالمانه و کاهش قیمت نفت نشان داد که ظرفیت اقتصادی و مزیت‌های خدادادی کشور ما بالاست که از این فرصت‌های درونی باید برای رسیدن به رشد همه جنبه‌های اقتصادی در همه طبقات استفاده و بهره‌برداری کرد.

علی آقامحمدی اضافه کرد: تولید ناخالص ملی هر چقدر بالا برود، نرخ رشد اشتغال کشور افزایش می‌یابد و این به برخورداری آحاد جامعه از فرهنگ صحیح بستگی دارد.

وی با بیان این‌که رشد اقتصادی و ثبات در بلندمدت مهم‌ترین عامل قدرت کشور است و فقط اقتصاد مقاومتی می‌تواند کشور را در مقابله با توطئه‌های منطقه‌ای و جهانی، توانمند و قدرتمند نگه دارد، افزود: دشمنان منطقه‌ای و بین‌المللی متوجه ناموفق ماندن برنامه‌های خود در منطقه شده‌اند و عربستان و حامیان آن تغییرات منطقه‌ای را می‌فهمند، از این رو با راه‌انداختن بحران اقتصادی و جنگ می‌خواهند مشکلات داخلی خود را که باعث کسر بودجه زیادی شده است، جبران کنند و به خارج از عربستان انتقال دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها