دامداران دست به اسلحه نبرند؛ بیمه پلنگ پرداخت می‌شود

معاون نظارت و پایش اداره‌کل حفاظت محیط زیست خراسان‌شمالی با اشاره به پرداخت بیمه پلنگ به دامداران، از آنها خواست که نسبت به حفظ گونه پلنگ و آسیب نرساندن به آن اهتمام جدی داشته باشند.
کد خبر: ۹۳۴۱۴۳

به گزارش ایسنا و به گفته دامداران، یک قلاده پلنگ در شامگاه سه‌شنبه به یکی از روستاهای واقع در شهرستان راز و جرگلان خراسان شمالی حمله و چهار راس بز را تلف کرد که این موضوع موجب نگرانی دامداران شد؛ اما نگران‌تر از آنها مسئولان محیط‌زیست این استان بودند که احتمال آسیب دیدن پلنگ توسط اهالی روستاها موجب واکنش نشان دادن آنها به این موضوع شد.

در همین خصوص رضا شکاریان، معاون نظارت و پایش اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست خراسان‌شمالی با بیان این‌که هنوز گزارشی از سوی افراد محلی منطقه به این اداره‌کل ارسال نشده است، گفت: با این حال افراد محلی و دامداران نگران خسارتی که در این زمینه دیده‌اند نباشند، زیرا بیمه پلنگ از دو ماه گذشته اجرایی شده و خسارت‌ها پرداخت می‌شود و اجرای این طرح فقط به دلیل حفظ جان این گونه حیوانی و جلوگیری از انقراض آن است.

وی با اشاره به این‌که در گذشته دامداران زمانی که پلنگ به دام‌‎های آنها حمله می‌کرد این گونه حیوانی را می‌کشتند تا جان بقیه دام‌های خود را حفظ کنند، افزود: اما دامداران به این موضوع توجه داشته باشند که بیمه تمامی خسارت‌های وارد شده به آنها را پرداخت می‌کند؛ بنابراین از کشتن این حیوان خودداری کنند.

به گفته این مقام مسئول، بر هم خوردن توازن طبیعت سبب شده تا پلنگ به حریم انسان‌ها وارد شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها