آخرین عضو باند سرقت مسلحانه در سرپل ذهاب دستگیر شد

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: چهارمین و آخرین نفر از اعضای باند سرقت مسلحانه در سرپل ذهاب، ساعتی پیش در یک عملیات مشترک در تهران دستگیر شد.
کد خبر: ۹۳۳۰۳۱
آخرین عضو باند سرقت مسلحانه در سرپل ذهاب دستگیر شد

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، سردار منوچهر امان‌اللهی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شب گذشته طی عملیات مشترک پلیس آگاهی استان، پلیس اطلاعات و امنیت و فرماندهی انتظامی شهرستان، سه نفر از اعضای باند سرقت مسلحانه از طلافروشی در سرپل ذهاب دستگیر شدند.

وی افزود: چهارمین و آخرین نفر از اعضای این باند نیز به سمت پایتخت متواری شده بود، اما تیم عملیاتی موفق به شناسایی مخفیگاه وی در تهران شدند و متهم را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها