به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مدیر پایانه مرزی باجگیران با تائید این خبر افزود: در حال حاضر، رانندگان گرفتار شده در پشت مرز ترکمنستان و در پایانه مرزی لطفآباد به نشانه اعتراض متوقف شدهاند.
رحیم تقدیسی افزود: به دنبال اعمال قانون جدیدی از سوی دولت ترکمنستان مبنی بر پرداخت یک دلار به ازای هر کیلومتر پیمایش خاک این کشور به سمت کشورهای دیگر، مشکلات زیادی برای کامیون داران و ترددکنندگان از مرز ترکمنستان ایجاد شده است.
وی افزود: دولت ترکمنستان این قانون ظالمانه را فقط برای کامیونهای ایرانی در نظر گرفته است، در حالی که چنین هزینهای برای کامیونداران و دیگر وسایط نقلیه به هیچ عنوان مقرونبهصرفه نیست.
مدیر پایانه مرزی لطفآباد نیز با تائید این خبر گفت: عوارض ترانزیت ناوگان حمل و نقل بدون اطلاع قبلی، توسط دولت ترکمنستان از دیروز افزایش یافته است و در حال پیگیری این موضوع هستیم.
حمید محمدیفاز اظهار کرد: البته این مشکل برای ناوگان ترانزیت از مبدا عشقآباد ترکمنستان به سمت کشورهای ازبکستان، تاجیکستان و قزاقستان و کل منطقه آسیای مرکزی ایجاد شده است.
وی، با بیان این که این موضوع به اداره کل حمل و نقل و پایانههای استان و دفتر ترانزیت سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور ارجاع داده شده است؛ افزود: دفتر وزیر راه و شهرسازی و وزارت امور خارجه نیز در حال پیگیری این موضوع هستند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم