واکنش‌ دکتر گلجان‌ به‌ عملیات‌روانی‌ درباره یک فایل صوتی:

هدف بی بی سی از مانور بر فایل منتظری، تطهیر منافقین است

پاسخ عضو دفتر امام (ره) به فایل صوتی آیت‌الله منتظری

عضو دفتر امام خمینی(ره) به نوار سخنان منتشر شده از مرحوم آیت‌الله منتظری پاسخ داد. به گزارش تسنیم، محمدعلی انصاری اظهار کرد: محتوای این جلسه ناقص و مشحون از اغلاط و تحریفات منتشر شده است.
کد خبر: ۹۳۱۳۱۳

وی با بیان این‌که فلسفه وجودی این جلسه به طور واضح و شفاف برای شنونده سخنان وی معلوم نیست، این سخنان آیت الله منتظری را به دور از انصاف و همراه با پیشداوری هایی دانست که اطرافیان موذی به ایشان القاء کرده‌اند.

عضو دفتر امام با بیان این‌که آقای منتظری از جدایی از امام هیچ نفعی نبرده است، ادامه داد: کسانی که ذهن آقای منتظری را به مسائل غیر واقعی آلوده کرده‌اند، دفاع ایشان از لیبرال ها و منافقین را هم باعث شدند و آنها این نوارها را پخش کرده‌اند.

انصاری انتشار این نوارها را صحنه گردانی برای استکبار جهانی و شبهه افکنی در جامعه دانست و افزود: اگر کسی مطالب آخر جلسه را گوش کند، می فهمد که بسیاری از سخنان ایشان رد شده است. وی اظهار کرد: اگر روزی لازم باشد، جامعه می‌تواند از طریق اسناد پی ببرد که آقای منتظری هم به امام ظلم کرد، هم به نظام، هم به خودش و هم به هوداران خویش.

عضو دفتر امام(ره) گفت: انتشار این نوار بعد از 28 سال وقتی که سردمداران استکبار و تکفیری‌ها با منافقین نشست و برخاست می‌کنند، احیای آنان و مشروعیت‌زایی برای آنهاست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها