
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، یک عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا با انتقاد از مخالفان قرارداد چند میلیارد دلاری امضا شده بین ایران ایر و بوئینگ، خواستار تعامل اقتصادی با ایران شد.
ارل بلومنائر، نماینده اورگان در کنگره آمریکا گفت: «من فکر می کنم این وحشتناک است که مردم علیه قرارداد فروش هواپیماهای بوئینگ به ایران صف کشیده اند... این قرارداد در طی 10 سال آینده حدود 100 هزار فرصت شغلی برای شهروندان آمریکایی ایجاد می کند.»
بلومنائر تاکید کرد که ارتباط اقتصادی با ایران در بر دارنده فرصت های عمیقی است.ما یک انتخابات در ایران در پیش داریم. اینها سیگنال های مثبتی خواهد بود، اما می دانید، این یک حوزه متفاوت است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
واقعا متاسفم