افزایش چشمگیر روزنامه خوان های آنلاین در آمریکا

جام جم آنلاین: یک مطالعه جدید در آمریکا نشان داده است که مخاطبان روزنامه های آنلاین در حال افزایش هستند.
کد خبر: ۹۲۴۰۷

به گزارش فاکس نیوز محور اصلی این مطالعه مناطقی از آمریکا بوده اند که در آن روزنامه های چاپی برای جذب مخاطب ، رقابت سنگینی با سایت های خبری آنلاین داشته اند.
این مطالعه که توسط انجحمن روزنامه های آمریکا NAA به عمل آمده نشان می دهد که از هر سه کاربر اینترنتی یکی از آنها برای خواندن اخبار به سایت های آنلاین رجوع می کند که با این حساب تعداد تقریبی آنها به 55 میلیون نفر در ماه می رسد.
بر پایه این مطالعه تعداد بازدید کنندگان آنلاین سایت های اینترنتی روزنامه های چاپی نیز از ژانویه سال 2005 تا دسامبر همان سال 21 درصد رشد داشته است.
این در حالی است که آمار Page View سایت های آنلاین روزنامه های چاپی در همین مدت تا 43 درصد رشد داشته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها