۲ شرط ترکیه برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی

وزیر خارجه ترکیه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را مستلزم تحقق دو شرط از سوی تل آویو دانست.
کد خبر: ۹۱۷۰۶۳
۲ شرط ترکیه برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آناتولی، مولود چاوش اوغلو وزیر خارجه ترکیه گفت: مذاکرات با اسرائیل درباره عادی سازی روابط میان طرفین ادامه دارد اما این بدان مفهوم نیست که ترکیه در برابر ظلم ضد فلسطینی ها گوشهای خود را ببندد.

وی که در آنتالیا سخت می گفت افزود: ترکیه از دو شرط در مقابل عادی سازی کوتاه نمی آید و این دو شرط عبارتند از رفع محاصره غزه و پرداخت غرامت به خانواده های قربانیان کشتی مرمره.

چاوش اوغلو تاکید کرد: اگر اسرائیل به شروط ترکیه توجه کند، روابط با اسرائیل عادی خواهد شد.ترکیه به حمایت از برادران فلسطینی ادامه می دهد و از ارسال کمک های بشردوستانه به آنها دریغ نخواهد کرد.

این در حالی است که برخی رسانه ها از توافق ترکیه با رژیم صهیونیستی برای عادی سازی روابط خبر داده بودند.

منبع:مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها