به گزارش جام جم آنلاین, حسین رضایی زاده درباره خواب در ماه رمضان, اظهار داشت: مصرف غذاهایی که نیاز به خواب را در ماه رمضان کم میکنند, توصیه نمیشود. چرا که عمدتاً غذاهای خشک کننده این کار را میکنند و چون روزهداری خودش به نوعی قرار است که بدن را خشک کند, ما غذاهای مُجفف و خشک کننده را توصیه نمیکنیم.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: خوردن غذاهای نفاخ, با هم خوری و برهم خوری خود عاملی برای اختلالات خواب در ماه رمضان محسوب میشود.
رضایی زاده افزود: اختلالات خواب موجب دیدن خوابهای آشفته میشود و کیفیت خواب را کاهش میدهد, ما میخواهیم افراد خوابی داشته باشند که اگر چه به لحاظ کمیت کم شده است اما کیفیت بیشتری داشته باشد.
وی اضافه کرد: مصرف غذاهایی که رطوبت مغزی ایجاد میکنند, به رفع اختلالات خواب بسیار کمک میکنند مثلاً کاهو داروی خواب آور جالینوس است, همچنین مصرف مغز بادام و مویز میتوانند به خواب خوب کمک کند و آخر شب شربت شیر و بادام یا فرنی بادام درست کنند که این غذا بسیار مقوی و رطوبت بخشی است که به خواب هم کمک میکند.
این متخصص طب سنتی بیان داشت: برای کسانی که دچار خشکی مزاج مغز هستند و در ماه رمضان دچار اختلالات خواب میشوند, میتوانند یک قطره روغن بادام شیرین داخل بینیشان بچکانند. خوردن شربت خاکشیر هم رطوبت بخش است و میتواند به بهبود خوابشان کمک کند.
رضایی زاده خاطرنشان کرد: یک نکته در مورد حلیم باید گفت که حلیم جزو غذاهایی است که هضمش سنگین و ثقیل است, مصرف آن با دارچین به بهبود هضم و جذب آن در عروق کمک میکند و مانع از رسوب مواد ثقیل و سنگین در عروق بدن میشود.
منبع:تسنیم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد