به گزارش جام جم سرا، مهم ترین توصیه هایی که هنگام آماده کردن وعده سحر باید به آن توجه داشت، به شرح زیر است :
میزان غذا در وعده سحر باید به اندازه متوسط باشد و مواد غذایی دارای فیبر مصرف شود.
در وعده سحری باید از تخم مرغ ، لبنیات یا گوشت درکنار میوه و سبزیجات استفاده کرد.
درصورتیکه وعده سحری سنگین باشد، هضم غذا دشوار می شود، بنابراین دراین وعده غذایی باید از مصرف غذاهای پرچرب و غذاهایی که باعث نفخ معده می شود، پرهیز کرد.
دروعده سحر از نوشیدن چای خودداری کنید، زیرا کافئین موجود درآن، ادرار آور بوده و موجب تشنگی می شود.
میوه و سبزیجات احساس تشنگی در طول روز را به تاخیر می اندازد ، ضمن اینکه مانع یبوست می شود، خوردن انگور دروعده سحر توصیه می شود.
مصرف سیب زمینی یا نان سبوس دار یا هر نوع غذای دیگری که حاوی کربوهیدرات باشد، مفید است و از خوردن شیرینی جات و شکلات پرهیز کنید.
در وعده سحری، آب را به آرامی و به تدریج بیاشامید.
منبع: شبکه العالم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم
تكنولوژی , پزشكی ...