به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه خبری وطن، « دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین، روز چهارشنبه با اعلام این خبر افرود: روسیه نیز خواهان روابط خوب با ترکیه است، ولی آنکارا باید اقدامات مشخصی را برای پر کردن شکاف میان دو کشور انجام دهد.
وی اضافه کرد: خواستههای مسکو در این رابطه شامل عذرخواهی آنکارا و پرداخت غرامت به دلیل سرنگون کردن جنگنده روسیه است.
'رجب طیب اردوغان' رئیس جمهوری ترکیه روز گذشته (سه شنبه) در پیامی به ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه با تبریک روز ملی آن کشور، برای بازگشت روابط میان آنکارا و مسکو به وضعیت قبل از سقوط جنگنده روسیه توسط ترکیه ابراز امیدواری کرده بود.
روابط آنکارا و مسکو از زمان سرنگونی جنگنده روسیه به دست ارتش ترکیه در آذر ماه گذشته رو به سردی گذاشت و روسیه تحریم هایی را علیه ترکیه به مورد اجرا گذاشته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا