به گزارش جام جم سرا ، معمولا هنگام افطاری غذاهای لذیذ و چرب به همراه آب میوه های شیرین می تواند بسیار هوس انگیز باشد اما بعد از خوردن این غذاها سوء هاضمه به روزه گیران دست می دهد، و مجبورند داروهای ضد اسید استفاده کنند.
کارشناسان تغذیه بارها توصیه می کنند که در طول ماه مبارک غذاهایی را مصرف کنیم که به مقدار کافی کالری و مواد غذایی داشته باشند و تمامی رده های غذایی را در بر بگیرند، مانند غلات، میوه ها، سبزیجات، پروتئین و لبنیات. در این ماه باید به مقدار زیاد آب بنوشید و از اشعه آفتاب و درجه حرارت بالا پرهیز کنید.
برای کاهش مشکلات سوء هاضمه در ماه مبارک، سایت «بولد اسکای» 3 توصیه غذایی را مطرح کرده که می تواند باعث روزه سالم و بدون دردسر برای شما شود:
1- از غذاهای سبک برای افطار استفاده کنید، و غذاهای چرب و پر ادویه نخورید.
2- حداقل دو وعده غذا را اختصاص به سبزیجات و میوه ها بدهید، تا بدن شما مواد غذایی لازم را جذب کند. برای این کار از میوه ها و سبزیجات آبدار استفاده کنید.
3- از غذاهای پروتئینی و هیدروکربوردار برای سحری استفاده کنید. این غذاها در طول روز به شما احساس پری و سیری بیشتری می دهند. لبینات، بادام، جو و حبوبات برای سحری بسیار خوب هستند.
منبع: کانال https://telegram.me/SarayeZendegi
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد