پرسش و پاسخ هسته‌ای در بهارستان

صحن علنی مجلس دیروز میزبان وزیر امور خارجه بود و نمایندگان مجلس دهم در جلسه‌ای با محمدجواد ظریف پس از شنیدن توضیحات او درباره آخرین وضع برجام، پرسش‌های خود را از او پرسیدند.
کد خبر: ۹۱۲۸۷۳

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، ظریف در این جلسه، گزارشی درباره سرمایه‌گذاری خارجی و اقتصادمقاومتی به نمایندگان مجلس دهم ارائه کرد و با بیان این‌که گفت‌وگوهای هسته‌ای، تحریم‌های تحمیل شده به ملت ایران را از میان برداشت، گفت: البته این به آن معنا نیست که خصومت‌ها و دشمنی‌ها برداشته شده است.

وزیر خارجه افزود: بنابراین ما همواره همان‌طور که مقام معظم رهبری بارها تاکید کرده‌اند باید بر اساس اعتماد به مردم و مقاومت آنها و همچنین اعتماد به خدای بزرگ تلاش کنیم که حقمان را در مقابل کسانی که در حال عادی دنبال بهانه‌جویی هستند، بگیریم.

ظریف با اشاره به این‌که در این حوزه‌ها اختلافات همچنان باقی می‌ماند، گفت: نباید بهانه‌تراشی کرد و باید بهانه‌ها را از میان برداشت؛ اقتصادمقاومتی فضای بی‌نظیری برای پرش و دعوت از سرمایه‌گذاری‌های خارجی و افزایش تولید و اشتغال در فضای آرام به برکت حضور نیروهای مسلح و امنیتی ایجاد می‌کند و ما نباید این فضا را دستخوش اختلافات جناحی قرار دهیم. وی با تأکید بر این‌که قرار بود به مداخلات غیرقانونی آمریکایی‌ها در ارتباط ایران با کشورهای دیگر پایان دهیم، افزود: این نکته را نباید فراموش کرد که در حال حاضر جان کری وزیر خارجه آمریکا می‌گوید ما تلاش می‌کنیم تحریم‌ها را برداریم؛ این افتخار دستاورد خون شهدا، تلاش و مقاومت مردم است و از این دستاورد باید به عنوان پایگاهی برای به‌دست آوردن امکانات بیشتر استفاده کنیم.

لاریجانی: باید مراقب زیاده‌‌خواهی آمریکا بود

رئیس مجلس شورای اسلامی پس از ارائه گزارش وزیر امور خارجه گفت: دولت، مجلس و شورای نظارت بر اجرای برجام باید با کمال دقت پیگیر باشند که جلوی زیاده‌خواهی آمریکا و برخی از کشورها را بگیرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها