آشنایی با ساکت‌ترین اتاق کره زمین + فیلم

در این فیلم شاهد تصاویری از ساکت‌ترین اتاق موجود بر روی کره زمین خواهید بود که کارشناسان کتاب رکوردهای گینس هم به ساکت بودن آنجا اذعان کرده‌اند.
کد خبر: ۹۱۱۳۵۸
آشنایی با ساکت‌ترین اتاق کره زمین + فیلم

در مینه‌سوتا (یکی از ایالتهای آمریکا)، اتاقی در یکی از آزمایشگاه‌های شرکت اُرفیلد وجود دارد که واقعا می‌توان در آن سکوت واقعی را تجربه کرد. سکوت این اتاق یک لاف نیست، چون کارشناسان کتاب رکوردهای گینس هم به ساکت بودن آنجا اذعان کرده‌اند و نام این اتاق را ثبت کرده‌اند و گواهینامه‌اش را صادر کرده‌اند.

آزمایشگاه مخصوص صدای مایکروسافت در مقر اصلی این شرکت در «ردموند» واشنگتن، به عنوان ساکت ترین نقطه روی زمین شناخته شده و این موضوع در کتاب رکوردهای گینس نیز ثبت شده است. باور کنید یا نه، میزان سکوت در این اتاق ضد پژواک برابر با منفی 20.6 دسیبل (-20.6 dBA) برآورد شده که به شکلی غیر قابل تصور ساکت است.
ساختمان شماره 87 در پردیس بزرگ مایکروسافت در واقع سه تالار ضد پژواک دارد؛ اما بزرگترین و ساکت ترین آنها یعنی همین آزمایشگاه صدا به گونه ای طراحی شده که لرزش ها را تا حد مطلق از بین ببرد.

مایکروسافت این تالار را برای این منظور طراحی کرده که در آن دستگاه ها و تکنولوژی های صوتی خود را آزمایش کند و از این طریق موفق شده تا رکورد قبلی سکوت را که برابر با منفی 13 دسیبل در لابراتوار «اورفیلد» مینیاپولیس بوده است، بشکند.
اتاق های این تالار با شکاف‌های مثلثی ساخته شده از مواد ضد صدا طراحی شده تا ارزش های صدا و امواج صوتی را تا آخرین حد ممکن جذب کرده و از بین ببرد. مایکروسافت درباره این تالار گفته است، در آن همه صداها جذب می‌شود و رسیدن به سکوتی ببیشتر از این عملا ممکن نیست زیرا مرزهای فیزیک اجازه از بین بردن صدا بیش از منفی 23 دسیبل را در حال حاضر نمی دهد.

گویا رکورد گینس مربوط به ساکت‌ترین محل دنیا مربوط به این اتاق در ساختمان ۸۷ مایکروسافت است

نکته اصلی در این است که گوش انسان توان شنیدن صدا تا صفر دسیبل را داراست و هر صدایی پایین تر از این، از محدوده شنوایی انسان خارج است و از همین روی است که رسیدن به رکورد منفی 20.6 دسیبل یک دستاورد شگفت انگیز است.
نکته بعدی آن که از این تالار سکوت برای طراحی و توسعه دستیار مجازی مایکروسافت یعنی «کورتانا» استفاده شده و مجموعه ای پیچیده و کامل از آموزش ها برای این منشی در راستای درک بهتر ورودی ها و خروجی های صدا، در همین تالار ترتیب داده شده است.

این در حالی است که تکنولوژی های کاهش و از بین بردن صدا مرتبا در حال توسعه و پیشرفت است و بنا بر آمار و گزارش های گینس در سال 2004 رکورد این حوزه تنها منفی 9.4 دسیبل بوده است. این که تا چه زمانی دیگر انسان خواهد توانست به حد مطلق سکوت یعنی منفی 23 دسیبل برسد مشخص نیست؛ اما در فضا و بدون حرکت هوا امکان پذیر است که حتی از این میزان نیز پایین تر رویم.

منبع: اسپوتنیک

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها