به گزارش جام جم سرا ، سامیه عبدی گفت: غذاهایی که در گروه غذاهای زود هضم قرار میگیرند از دستگاه گوارش سریع عبور میکنند و قند خون را بالا میبرند.
وی افزود: غذاهای دیر هضم معمولاً 8 ساعت در دستگاه گوارش می مانند، در حالیکه غذاهای زود هضم فقط 3 تا 4 ساعت در معده هستند.
این کارشناس تغذیه گفت: بطور کلی کربوهیدراتها زود هضم و مواد غذایی چرب و پرفیبر دیر هضم هستند مثل حبوبات و لبنیات.
عبدی تصریح کرد: غذاهای زود هضم مثل کلوچه ها و نان برشته ، غلات، برنج.در گروه میوهها نیز که نسبت به سبزیجات هضم راحتتری دارند، هندوانه، خربزه، طالبی، انگور زود هضم هستند اما میوه هایی مثل سیب، موز، آلو و انجیر دیرتر هضم می شوند.
وی افزود: سبزیجاتی مثل کلم، ترهفرنگی، پیاز و هویج هضم دیرتری دارند. غذاهای چرب و سرخ شدنی دیرهضم هستند مثل ناگتهای سرخ شده.غذاهای تند، کاکائو و شکلات نیز دیرهضم هستند.
منبع: فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد