وزیر امور خارجه آمریکا:

مشکل تجارت با بانک های اروپایی متوجه ایران است!

وزیر امور خارجه آمریکا با حضور در سفارت آمریکا در اتریش اعلام کرد ایران مسئول مشکلات ایجاد شده در ایجاد رابطه با بانک های اروپایی است.
کد خبر: ۹۰۶۴۴۷
مشکل تجارت با بانک های اروپایی متوجه ایران است!

به گزارش جام جم آنلاین ، جان کری امروز پنج شنبه ایران را مسئول مشکلات ایجاد شده برای تبادل تجاری با بانک های اروپایی دانست.

کری با حضور در سفارت آمریکا در اتریش اعلام کرد بسیاری از تعهدات برجام اجرا شده است و تنها یکی سری مشکلات حاشیه ای وجود دارد که خود ایران مسئول آنهاست.

وی گفت: توافق با ایران یک اتفاق تاریخی بود که ما توانستیم آن را انجام دهیم. یک سری مشکلات وجود دارد که حل آنها نیازمند زمان خواهد بود.

بسیاری از بانک ها و شرکت های آمریکایی گفته اند ترس از تحریم های احتمالی آمریکا مانع حضور و سرمایه گذاری آنها در ایران است.

جان کری پیش از این نیز گفته بود خود شرکت ها و بانک های اروپایی تمایل ندارند با ایران معامله کنند.

منبع: مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها