
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شبکه روسیا الیوم، اینترپل(پلیس بین الملل) روز دوشنبه «طارق الهاشمی» معاون پیشین رئیس جمهور عراق را از لیست قرمز و تحت تعقیب خارج کرد.
بر اساس این گزارش اینترپل با صدور بیانیه ای اعلام کرد: درباره صحت اطلاعاتی که درباره هاشمی ارائه شده بود، شک های قوی به وجود آمد. بنابراین تصمیم بر این شد که نام وی و اطلاعات ارائه شده در پرونده هایش از دستور کار خارج گردد.
در ادامه این بیانیه تصریح شده است که اینترپل از مدارکی که مقامات عراقی برای دستگیری الهاشمی ارائه داده اند، قانع نشده است.
گفتنی است اینترپل در سال ۲۰۱۲ دستور دستگیری طارق الهاشمی معاون پیشین رئیس جمهور عراق را به اتهام حمایت از تروریسم و به درخواست دولت وقت عراق به ریاست نوری المالکی صادر کرده بود.
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالشهای تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح میدهد
فیلمساز بوشهری معتقد است سینمای ماندگار، بازتابی از ملاقات انسان با خویشتنِ خویش و سیر درونی اوست.