به گزارش جام جم ورزشی ، تیم ملی شمشیربازی اسلحه سابر ایران در رقابتهای جام جهانی کلاس A مادرید اسپانیا با شکست برابر تیم نهم جهان از صعود به جمع 8 تیم برتر رقابتها باز ماند.
تیم ملی با ترکیب مجتبی عابدینی، محمد رهبری، علی پاکدامن و فرزاد باهر ارسباران با مکسنس لمبرت، نیکولاس روست، تام سیتس از فرانسه به مصاف هم رفتند. در پایان تیم فرانسه موفق شد با نتیجه نزدیک 45 بر 43 برابر ایران به برتری برسد.
تیم ملی شمشیربازی ایران با 222 امتیاز در رده هشتم جهان قرار داشت و فرانسویها نیز 210 امتیاز رده نهم جهان را در اختیار دارند.
در رقابتهای بخش انفرادی که دیروز به پایان رسید، مجتبی عابدینی سیزدهم و علی پاکدامن در رده چهاردهم قرار گرفت.
فرزاد باهر ارسباران و محمد رهبری نیز به ترتیب 57 و 66 شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است