افزایش گشتهای انتظامی برای مقابله با هنجارشکن ها

در حالی که به روزهای پایانی سال نزدیک می شویم ، صدای انفجار مواد آتش زا و حوادث مربوط به آن همچنان از مردم سلب آسایش می کند.
کد خبر: ۹۰۴۷۶
اما در کنار این معضل ، فرمانده نیروی انتظامی روز گذشته برای مقابله با هنجارشکن ها از افزایش گشت های انتظامی خبر داد.
به گزارش خبرنگار جام جم ، روز گذشته سردار احمدی مقدم ، فرمانده نیروی انتظامی در همایش سراسری فرماندهان و مدیران نیروی انتظامی با تاکید بر این موضوع گفت: آتش بازی و ترقه زنی از مصادیق بارز سلب آسایش عمومی است و در این زمینه نیروی انتظامی به وظیفه ذاتی خود عمل می کند.
فرمانده ناجا تصریح کرد: برگزاری مراسم چهارشنبه سوری همواره با آسیبها و خساراتی همراه بوده است و به همین دلیل حضور گشتهای نیروی انتظامی برای مقابله با این آسیبها افزایش چشمگیری پیدا خواهد کرد.
سردار احمدی مقدم از برخورد شدید نیروی انتظامی ، دستگاه قضایی ، وزارت اطلاعات و سایر سازمان ها با متخلفان خبر داد و افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این زمینه ، موضوع را به مرکز فوریت های پلیسی 110گزارش کرده و در صورت کوتاهی ماموران در پیگیری تماس ها، حتی موضوع را به مرکز نظارت همگانی 197اطلاع دهند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها