مشعل: با به رسمیت شناختن اسرائیل چیزی عاید فلسطین نمی شود

خالد مشعل در پی درخواست روسیه برای به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی ، تاکید کرد آیا ابومازن و عرفات که اسرائیل را به رسمیت شناختند ، تغییری حاصل شد و چیزی عاید ملت فلسطین شد.
کد خبر: ۹۰۱۱۳

به گزارش مهر و به نقل از خبرگزاری فرانسه ، وزیر امور خارجه روسیه پس از دیدار با رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با تکرار خواسته های امریکا و اروپا از این جنبش خواست تا رژیم صهیونیستی را به رسمیت بشناسد. سرگئی لاوروف ، وزیر امور خارجه روسیه در کنفرانس مطبوعاتی که پس از دیدار با خالد مشعل در مسکو برگزار شد ، با تکرار درخواست های پیشین از حماس خواست تا اسرائیل را به رسمیت بشناسد و مقاومت را کنار بگذارد. لاوروف که با 6ت ن از رهبران حماس دیدار کرد، افزود: از حماس خواسته است تا به درخواست های جامعه بین المللی احترام بگذارد.وی تاکید کرد: این به این معنی است که حماس پیش از هر چیزی باید برای تمام توافقات به امضا رسیده بین تشکیلات خودگردان فلسطین و اسرائیل احترام قائل شود و همچنین اسرائیل را به عنوان شریکی برای مذاکرات به رسمیت بشناسد و تمام راه های مسلحانه را برای حل مشکلات سیاسی رد کند. خالد مشعل ، رئیس دفتر سیاسی حماس نیز در این کنفرانس ضمن آنکه از اسرائیل خواست تا به مرزهای 1967 عقب نشینی ، تمام زندانیان را آزاد و زمینه بازگشت آوارگان را فراهم کند ، اعلام کرد: تا زمانی که اشغالگری ادامه یابد ، هیچ صلحی وجود نخواهد داشت . خالد مشعل درپاسخ به سوالی در مورد سیاست دولت های سابق فلسطینی گفت : عرفات و محمود عباس (ابومازن) ، اسرائیل را به رسمیت شناختند ، آیا تغییری حاصل شد؛ رئیس دفتر سیاسی حماس تاکید کرد: درمسکو رسما اعلام می کنم که اگر اسرائیل آمادگی خود را برای عقب نشینی از تمام سرزمین های فلسطینی تا مرزهای سال 1967 اعلام و زمینه بازگشت آوارگان را فراهم کند و دیوار حائل را از بین ببرد و همچنین تمام اسرای ما را آزاد کند ، ما به نوبه خود گام های جدی برای تضمین روند صلح برمی داریم . هیات اعزامی حماس به مسکو شامل مسوولان حماس ساکن در سوریه ، لبنان ، نوارغزه و کرانه باختری بود.

موافقت حماس با آتش بس یک ساله مشروط

در همین حال وزارت خارجه روسیه اعلام کرد حماس با آتش بس یک ساله با اسرائیل موافقت کرد، با این شرط که اسرائیل از استفاده از زور در این مدت خودداری کند. به گزارش ایسنا و به نقل از روزنامه هاآرتص ، در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است : حماس قبول کرد از توافقنامه آتش بس سال 2005 خارج نشود ، با این شرط که اسرائیل به استفاده از زور روی نیاورد. عزت الرشاق از رهبران حماس ، در مسکو اعلام کرد که جنبش حماس به تمدید آتش بس مثبت می نگرد ، در صورتی که اسرائیل به تجاوزات ، ترورها و دستگیری ها پایان داده و زندانیان فلسطینی را آزاد کند. توپ هم اکنون در زمین اسرائیل است .همچنین اسماعیل هنیه ، نخست وزیر فلسطین ، در غزه اعلام کرد: ما نسبت به این سفرها خوشبین هستیم و منتظریم تا شاهد نقش فعالتر سیاسی روسیه در خاورمیانه باشیم .از سوی دیگر سخنگوی وزارت امورخارجه امریکا ضمن اعلام این مطلب که مسکو پیام کمیته چهارجانبه را به رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) انتقال داد ، این دیدار را مفید توصیف کرد.

نباید مردم فلسطین را به دلیل انتخاب حماس مواخذه کرد

کارتر تاکید کرد: نباید مردم فلسطین را به دلیل انتخاب حماس مواخذه کرد. به گزارش ایسنا و به نوشته روزنامه دارالخلیج - چاپ امارات متحده عربی - جیمی کارتر، رئیس جمهور اسبق امریکا، در یک کنفرانس درخصوص بحران اسرائیل و فلسطین ، در نیویورک اظهار کرد: باید امیدوار باشیم و فرصت دهیم که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) موضع گیری های خود را میانه رو سازد و نباید مردم فلسطین را به دلیل انتخاب این جنبش در انتخابات پارلمانی فلسطین مواخذه کنیم . وی افزود: امید و آرزوی من در این است که حماس با ایجاد اعتدال در موضع گیری هایش جلوی خشونت ها را گرفته و با تروریسم مبارزه کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها