طرز تهیه جغور بغور

مواد لازم: جگر سفید و دل و قلوه گوسفند: نیم کیلو جگر سیاه: نیم کیلو پیاز: 3 تا 4 عدد سیب زمینی نگینی و سرخ شده: 3 عدد رب انار و رب گوجه: از هر کدام 1 قاشق غذاخوری قرقوروت: 1 قاشق غذاخوری پر نمک و فلفل و گلپر: به اندازه لاز
کد خبر: ۸۹۹۱۳۰

طرز تهیه جغور بغور

 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه رب انار خانگی

 

طرز تهیه:

جگر سفید را به همراه دل و قلوه خرد و با یک پیاز سرخ کنید، 3 لیوان آب را روی آن بریزید وبا نمک و فلفل کمی زنجبیل آن را بپزید وصبر کنید تا آب آن تبخیر شود. چون دیر پز است، زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد. پس اجازه دهید تا به آرامی و با حرارت ملایم پخته شود.

جگر سیاه را هم خرد کنید و در یک ماهیتابه مناسب پیاز داغ فراوان درست کنید و دل و قوه و جگر سفید پخته شده را به پیاز سرخ شده افزوده و آنها را هم خوب سرخ کنید.

جگر سیاه، نیاز به پخت زیاد ندارد. 2 الی 4 دقیقه با مواد سرخ شده، فقط تفت دهید و نمک و قرقروت و رب‌ها را به آن اضافه کرده و سریع از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب بریزید و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده و چند برگ نعنا و جعفری تزئین و میل کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها