پای رئیس‌جمهور اکوادور هم به اسناد پاناما باز شد

اگرچه رئیس‌جمهور اکوادور در ابتدا مدعی شده بود که خبرنگاران در میان اسناد موسوم به «اوراق پاناما» هیچ نکته منفی درباره او و دولتش پیدا نکرده‌اند اما اخیرا طبق این اسناد مشخص شده که او و برادرش به ارتباط با یک رسوایی اختلاس مربوط به سال 2012 متهم شده‌اند.
کد خبر: ۸۹۸۸۵۲

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، کوره آ در 11 آوریل در توییتی که پس از چندین بار تقاضای انتشارکامل اوراق پاناما منتشرکرد، خواهان «افشای کل حقایق» برای شهروندان کشورش شد. وی در این توییت عنوان کرد: آنها تقریبا یک سال را صرف جست‌وجو برای نکته‌ای منفی علیه دولت اکوادور کردند اما هیچ چیز به دست نیامد.

با این حال چند روز پیش یک پست الکترونیکی محرمانه در میان اسناد پاناما یافت شد که از امکان اختلاس در دولت اکوادور از طریق شرکتی به نام «گروه اورلیون» متعلق به رئیس‌جمهور اکوادور و برادرش خبر داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها