به گزارش جام جم آنلاین به نقل از المنار، «فتحی زیدان» مسئول جنبش فتح فلسطین در اردوگاه پناهندگان فلسطینی «عین الحلوه» لبنان کشته شد.
بر اساس این گزارش، این مسئول جنبش فتح پس از وقوع انفجار تروریستی در ورودی شمالی اردوگاه عین الحلوه در شهر صیدا کشته شده است.
برخی خبرها حاکی از این هستند که یک بمب کنارجاده ای در مسیر خودروی حامل «فتحی زیدان» مسئول جنبش فتح فلسطین در اردوگاه عین الحلوه منفجر شده است. این در حالی است که تاکنون هیچ اظهارنظر رسمی از سوی مقامات لبنانی یا فلسطینی در خصوص این انفجار مطرح نشده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی هدررفت آب در کشور را بررسی کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم